Edimax IP indoor camera IC-3115W wlan


Edimax IP indoor camera IC-3115W wlan

€50.82

De IC-3115W van Edimax is een zeer kosten-effectieve netwerkcamera die speciaal ontworpen is voor een eenvoudige bewaking van uw thuisomgeving. Met ongeveer het formaat van een gemiddelde smartphone, kan de Edimax IC-3115W eenvoudig geïnstalleerd worden op een tafel of tegen de muur, zodat u altijd zicht kunt houden op de veiligheid van uw huisdieren, eigendommen en familie. De Edimax IC-3115W heeft een glossy finish en een eenvoudig ontwerp waardoor het apparaat perfect past in ieder interieur.
Camera
De Edimax IC-3115W 1.3Mpx
1/6" CMOS sensor
1.3 miljoen megapixel
Vaste 1.7mm lens handmatige focus F=2.4mm
kijkhoek 74.8 graden horizontaal / 41 graden verticaal
4x digitale zoom
4MB flash - 32MB sdram geheugen
 
Poorten
1x RJ45 LAN poort 10/100 Mbps
1x WLAN b/g/n
1x voedingsaansluiting
1x reset/WPS-knop
1x vaste antenne
 
Video en audio
M-JPEG
Single mode video streaming
1280x1024 SXGA (m-jpeg / H.264)
Frame rate 5-10fps (SXGA)
Frame rate 30fps (VGA/QVGA)
Bewegingssensor (stuurt snapshots naar email/FTP)
Start met opnemen zodra beweging wordt waargenomen
 
Software
iPhone & iPad viewer app
Android phone view app
EdiView Finder voor Windows of Mac
16-kanaals viewer
Webbeheer-interface
Toegang op 3 niveaus (beheerder/gebruiker/gast)
Upgraden van firmware mogelijk
Afmetingen 65mm x 80mm x 27mm
 
Overview
De IC-3115WW van Edimax is een zeer kosten-effectieve netwerkcamera die speciaal ontworpen is voor een eenvoudige bewaking van uw thuisomgeving. Met ongeveer het formaat van een gemiddelde smartphone, kan de Edimax IC-3115W eenvoudig geïnstalleerd worden op een tafel of tegen de muur, zodat u altijd zicht kunt houden op de veiligheid van uw huisdieren, eigendommen en familie. De Edimax IC-3115W heeft een glossy finish en een eenvoudig ontwerp waardoor het apparaat perfect past in ieder interieur. De Edimax IC-3115W 1.3Mpx is eenvoudigweg de beste keus voor een eenvoudige bewaking van uw huis.
 
Edimax Plug-n-View
De Plug-n-View technologie van Edimax maakt het eenvoudig om vanaf iedere locatie zicht te houden op de veiligheid van uw huis, familie, huisdieren en eigendommen. Dankzij de Plug-n-View technologie, kunt u binnen enkele eenvoudige stappen uw Edimax netwerkcamera installeren. De camera maakt tevens automatisch verbinding met de cloud zodat u via een smartphone, tablet of computer op afstand in kunt loggen op de camera.
 
Brede kijkhoek en hoogstaande videokwaliteit De IC-3115W heeft een ingebouwde 1.7 mm (28mm equivalent.) lens met een kijkhoek van 74.8 graden. Hierdoor is de camera geschikt om beelden vast te leggen van een groot gebied met slechts één enkele netwerkcamera. Dankzij de 1.3 megapixel CMOS sensor, kan deze camera SXVGA (1280x960) video's vastleggen met een framesnelheid van 30 frames per seconde.
 
Motion-Triggered Snapshots en opname
De IC-3115W is ontworpen met een krachtig multi-area bewegingsdetectiesysteem. Als er beweging wordt waargenomen in de gespecificeerde velden, dan neemt de netwerkcamera direct een snapshot van de waargenomen beweging en stuurt deze naar het e-mailadres van de gebruiker of naar FTP. De multi-area bewegingsdetectie werkt tevens met de ´pre- en post-recording´ functie van de netwerkcamera. Als er beweging wordt waargenomen, is de IC-3115W in staat om tot 60 seconden lang live-beelden van het gespecificeerde veld te produceren.
 
Gratis beheersoftware voor PC, iPhone en Android telefoons
De Edimax IC-3115W wordt geleverd met gratis 16-kanaals viewer-software voor de PC waarmee gebruikers tot wel 16 netwerkcamera's tegelijkertijd kunnen beheren. Deze viewer ondersteunt handmatige video-opname en opname op cyclus of op schema voor elke surveillance-toepassing. Daarnaast, stelt de gratis EdiView viewer app voor iPhone en Android telefoons gebruikers in staat om ook zonder computer toegang te krijgen tot de netwerkcamera.nvoudigweg de beste keus voor een eenvoudige bewaking van uw huis.Voeg toe:

  • Model: 84006
  • Fabrikant: EDIMAX