Edimax wlan AC750 range extender dual band EW-7438AC


Edimax wlan AC750 range extender dual band EW-7438AC

€44.75

Smart 3-in-1 modus: Access point, Wi-Fi extender of Wi-Fi bridge
Elimineer Wi-Fi dode zones: Vergroot het draadloze bereik van een bestaand 802.11b/g/n Wi-Fi netwerk
Smart iQ setup: Smartphone, tablet of web-browser setup zonder gebruik van een CD of computer
Smart app beheer & analyses: Gratis EdiRange app met Wi-Fi analyse, schema's en gastnetwerk
Groene Wi-Fi aan/uit-schakelaar: Schakel tussen normale & groene Wi-Fi voeding en schakel uit als het apparaat niet wordt gebruikt
Cross-Band-technologie voor maximale snelheden: Gegevens worden verzonden op de ene band, en ontvangen op de andere, wat resulteert in een sneller, beter presterend netwerk.
Signaalsterkte LED indicator: Vind de beste plaats voor een optimaal Wi-Fi signaal
Wi-Fi schema: Programmeer intelligente schema's om uw Wi-Fi te beheren

De EW-7438AC is een 11ac high-speed smart Wi-Fi extender met ingebouwde voedingsadapter in een compact ontwerp, die direct in een stopcontact kan worden gestoken. Verdubbel het signaalbereik van uw Wi-Fi-netwerk voor betere Wi-Fi kwaliteit in en rondom uw huis. Met de smart iQ Setup is de installatie snel en eenvoudig en de EW-7438AC ondersteunt drie bedrijfsmodi in één: Wi-Fi extender, access point of Wi-Fi bridge. Gebruik de modus die geschikt is voor uw netwerk. Daarnaast, ondersteunt de extender IEEE 802.11ac en IEEE 802.11 a/b/g/n/ draadloze standaarden, voor gelijktijdige dualband draadloze snelheden tot wel 750Mbps (300Mbps op 2.4GHz en 433Mbps op 5GHz). Met de Edimax EW-7438AC kunt u gebruik maken van een high-speed draadloos netwerk door uw hele huis, zonder dat er extra kabels nodig zijn. De EW-7438AC werkt in combinatie met de gratis EdiRange smartphone app om de statistieken van de lokale Wi-Fi omgeving, Wi-Fi scheduling-functies en gast-netwerkbeheer te bieden.

11ac Super High-Speed Dual-Band Wi-Fi
Biedt de laatste 11ac Wi-Fi-technologie met high-speed capaciteit tot wel 750Mbps (N300 +AC433Mbps) en vergroot tegelijkertijd het bereik van draadloze 2.4GHz en 5GHz-verbindingen.

Elimineer Wi-Fi dode zones & verdubbel eenvoudig uw Wi-Fi signaal
Vergroot het Wi-Fi bereik tot in de ' dead zones' die uw huidige Wi-Fi signaal niet kan bereiken. Steek de extender direct in een stopcontact en verdubbel het bereik van uw Wi-Fi-netwerk voor een betere Wi-Fi kwaliteit in verschillende ruimtes of verdiepingen in uw huis.

Smart 3-in-1 Wi-Fi Extender, Access Point & Wi-Fi Bridge
De EW-7438AC kan worden gebruikt als Wi-Fi extender, access point of Wi-Fi bridge. U hoeft alleen maar de modus die u nodig hebt voor uw netwerkomgeving te configureren met de smart iQ setup wizard en u kunt van het internet genieten.

Smart iQ Set-up
Het apparaat is voorzien van een gebruikersvriendelijke browser-based iQ Set-up voor slimme, automatische en snelle installatie. De iQ Set-up detecteert automatisch de beschikbare draadloze netwerken en helpt u binnen enkele seconden verbinding te maken.

Smart App Beheer & Cijfers
De extender werkt in combinatie met onze gratis EdiRange smartphone app die uw lokale Wi-Fi-omgeving weergeeft en eenvoudig-te-begrijpen statistieken biedt. Daarnaast kunt het draadloze netwerk en de functies zoals scheduling en gast-netwerk beheren.

Universele ondersteuning - werkt met alle draadloze routers
Universele compatibiliteit en eenvoudige web-based iQ Set-up voor een snelle en eenvoudige installatie.

Groene Wi-Fi Aan-/Uit-schakelaar
Met een nieuwe hardware schakelaar om eenvoudig te wisselen tussen normale en groene Wi-Fi overdrachtssterkte (de sterkte van het Wi-Fi signaal) en het apparaat met één knop uit te schakelen. Als u bijvoorbeeld Wi-Fi gebruikt in een kleinere woning, dan kunt u de groene modus inschakelen om de overdrachtssterkte te verlagen en het energieverbruik met 75% te verminderen.

Cross-Band Technologie voor maximale snelheden
De Edimax cross-band technologie gebruikt beide frequenties samen om de maximale snelheid van uw router te behouden via uw extender naar uw Wi-Fi apparaat. Gegevens worden verzonden op de ene band, en ontvangen op de andere, wat betekent dat uw extender geen snelheid verliest en resulteert in een sneller, beter presterend netwerk. Ideaal voor toepassingen die een hoge snelheid vereisen, zoals HD-videostreaming of online gaming.

Slimme signaalsterkte-indicator
Is ontworpen met een LED die de sterkte van het Wi-Fi signaal van de router weergeeft* en u helpt om de beste plek te vinden om de router te installeren.
*Alleen mogelijk in extender en Wi-Fi modus.

Wi-Fi Scheduling
Daarnaast biedt 'Wi-Fi scheduling' de mogelijkheid om intelligente schema's in te stellen om de Wi-Fi-beschikbaarheid en het energieverbruik aan te passen aan uw gewoontes in huis. Ook is het mogelijk een gastnetwerk in te stellen.
Voeg toe:

  • Model: 74751
  • Fabrikant: EDIMAX